Borszéknek segítségnyújtás

Kedves Barátaink, Borszék segítségeteket kéri !


Online petíciót kezdeményeztünk Borszéken www.borszekfurdo.ro , a félbemaradt Kezelő- és wellnessközpontunk befejezése érdekében.

Mint tudjátok, a kormány pénzt nem juttat az 50%-ban már kész, mintegy 1000 fő/nap befogadóképességű, csodaszép létesítményhez.

Nem is pénzt kérünk! Őszintén, nem reménykedünk ebben. JOGI ALAPOT, egy kormányrendeletet szeretnénk civil akarat felmutatása útján elérni: ahhoz, hogy Hargita Megye Önkormányzata jogilag megtehesse a pénzbeli segítséget, tételesen bankkölcsönt vehessen fel számunkra. Ehhez minden adott – megyei politikai akarat is! – és itt, a jogalapnál elakadt a dolog.

A helyi turisztikai szövetség és ifjúsági szervezet hatalmas erőfeszítéseket tesz, hogy összegyűjtsünk helyben is, mindenütt aláírásokat. Kérlek, segítsetek minékünk ebben, Magatok online felületein és hát Facebookos megosztással.

S.O.S. Borszék!/ Petíció a borszéki gyógyfürdőért
Kérjük szóljanak ismerőseiknek, Borszék barátainak: könnyedén aláírhatják a petíciót egyszerűen a Borszék Fürdőváros hivatalos honlapjának főoldalára kell menniük.  www.borszekfurdo.ro és már alá is írhatja! FIGYELEM: aláírását érvényesítenie is kell az aláíráskor megadott e-mailben. Enélkül NEM rögzül a támogatása. Köszönjük.

Borszékről, szeretettel üdvözlünk a Borszéki Mozgalom tagjai nevében is Mindannyiótokat:
 
Mik József polgármester
Benkes Zsolt alpolgármester

Borszék, 2015.március 19.